Compact Solar zakelijk: Volledige ontzorging en maximaal rendement

Met Compact Solar Projects realiseren wij Solar projecten voor zakelijke klanten. Volledige ontzorging en een maximaal rendement voor onze klanten staan hierbij centraal.

Als ondernemer hoort en leest u overal hoe aantrekkelijk het is om te investeren in zonnepanelen. Bij de realisatie van een (grootschalig) zonnepanelen systeem komt echter het nodige kijken. En dit is niet direct waar uw prioriteit en expertise liggen.

Wij hebben uitgebreide ervaring met de realisatie van zonnepanelensystemen. Een goede voorbereiding is hierbij essentieel. Wij kennen de technische aandachtspunten, relevante wet- en regelgeving, beschikbare subsidies, financieringsmogelijkheden en fiscale regelingen. Tijdens de projectontwikkeling nemen we alle relevante factoren in ogenschouw zodat uw project realiseren op de manier die u een maximaal rendement oplevert. Hierbij kiezen we voor kwaliteit en ontzorgen we u volledig.

Zonnepanelen project

Onze werkwijze

Bij de realisatie van zonnepanelen project voor onze zakelijke klanten doorlopen we de volgende stappen:

Bij de quickscan controleren we een aantal technische punten die van belang zijn voor de realisatie van uw zonnepanelensysteem. Belangrijk om te weten is bijvoorbeeld voor hoeveel zonnepanelen uw elektriciteitsaansluiting geschikt is, en of de constructie van uw gebouw berekend is op het extra gewicht van de zonnepanelen. Door dit in een vroeg stadium te inventariseren, voorkomen we dat u in een later stadium voor onverwachte kosten komt te staan, en kunnen we uw systeem zo ontwerpen dat het u een maximaal rendement oplevert.

In bijna alle gevallen is er een subsidie of fiscale regeling beschikbaar voor uw investering. Uiteraard verzorgen wij als onderdeel van onze dienstverlening de aanvraag voor u. Ook na het toekennen van de subsidie zorgen we dat de subsidieverstrekker alle benodigde informatie krijgt.

Op basis van de uitkomsten van de quickscan ontwerpen we het systeem en rekenen we één of meerdere business cases voor u door. Het rendement op uw investering is afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk de hoogte van uw investering. Maar ook van toepassing zijnde subsidie, de oriëntatie van uw dak, uw totale elektriciteitsverbruik en uw verbruiksprofiel; hoe verloopt uw energieverbruik door de dag en door het jaar heen, zijn belangrijk. Het vereist een uitgebreide kennis om de business case goed door te rekenen en het optimale systeem te ontwerpen. Wij kennen alle ins en outs die nodig zijn om voor u een maximaal rendement te garanderen.

In overleg met u plannen wij onze werkzaamheden in zodat uw bedrijfsvoering hier geen hinder van ondervindt. Daarnaast regelen we de noodzakelijke communicatie met uw netbeheerder, energieleverancier en meetbedrijf.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden houden we u voortdurend op de hoogte van de vorderingen en eventuele wijzigingen ten opzichte van de planning. Vanzelfsprekend werken we netjes en veilig.

Nadat de installatie gereed is, wordt deze gecontroleerd en doorgemeten zodat we zeker zijn dat uw systeem goed werkt. U ontvangt een opleverrapport met alle informatie over uw systeem. Ook leggen we u uit hoe u middels een applicatie zelf uw energieopbrengst kunt monitoren.

Wij leveren standaard 3 jaar monitoring en onderhoud op uw systeem. Dit betekent dat wij periodiek controleren of uw systeem de energie opbrengt die verwacht mag worden. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan komen we bij u langs om het probleem te verhelpen.

Waarom Compact Solar?

Kwaliteit en duurzaamheid staat voorop bij onze producten en onze mensen. Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor de investering die u doet, maar zorgen ervoor dat u deze met een zeker en tevreden gevoel terug verdient. Onze service houdt dus ook niet op als uw zonnepanelen geïnstalleerd zijn, maar u kunt tenminste 25 jaar op ons rekenen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!