Wat onderscheid Compact Solar van andere zonnepanelen?

Een zonnepaneel is een zonnepaneel? Niet helemaal. Compact Solar is écht wat anders. Compact Solar verschilt op verschillende manieren van de zonnepanelen die door andere leveranciers worden aangeboden:

  • Het Compact Solar systeem is speciaal ontwikkeld voor platte daken.
  • De modules die Compact Solar aanbiedt zijn kleiner dan standaard zonnepanelen, en daarom op elk dak veel makkelijker in te passen. Hierdoor kunt u meer zonnepanelen kwijt op uw platte dak.
  • Omdat de modules van Compact Solar kleiner zijn, zijn ze niet (Parva) of nauwelijks (Magna) zichtbaar vanaf de grond. De ideale oplossing als u zichtbare stellages met zonnepanelen niet vindt passen bij de uitstraling van uw woning.
  • De zonnepanelen van Compact Solar zijn geïntegreerd in aerodynamisch vorm gegeven kunststof houders. Dit zorgt voor een mooie uitstraling. Daarnaast zijn de Compact Solar systemen door dit ontwerp veel minder vatbaar voor windbelasting.
  • Bij ons koopt u een all-in product. We bieden geen losse zonnepanelen, omvormers en montagesystemen aan. U wil een mooi, hoogwaardig en goed werkend zonnepanelen systeem. Dat is wat u van ons krijgt. Tegen een eerlijke prijs.
  • We staan voor kwaliteit en service. We gebruiken dus alleen de beste onderdelen. De zonnepanelen die we gebruiken zijn van topkwaliteit en staan gelijk aan een standaard zonnepaneel van 300Wp. U krijgt 12 jaar garantie op uw gehele systeem. U koopt één product van één leverancier die altijd bereikbaar is. Als er iets is, kunt u dus altijd bij ons terecht.

Bent u geïnteresseerd in een Compact Solar systeem op uw dak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Ja, ik wil een offerte