Onze Projecten

Dak Magna Parva Zonnepanelen

Ook voor deze klant hebben we een mooie oplossing gevonden.  Met Compact Solar is de uitstraling van de prachtige woning met rieten kap volledig in stand gehouden.

Dit project is een mooi voorbeeld van de flexibiliteit van Compact Solar. Deze klant kan zijn systeem op elk gewenst moment nog gemakkelijk uitbreiden, en zijn Parva systeem is niet zichtbaar vanaf de grond.

Parva Zonnepanelen

Nadat we al een Parva systeem hadden geïnstalleerd, wilde deze klant meer zonne-energie. Dit is het resultaat. Een geslaagde pilot van het Compact Solar Delta systeem voor schuine daken.

Bij deze klant in Heemstede hebben we 66 Compact Solar Parva zonnepanelen geplaatst. De zonnepanelen zijn op diverse dakvlakken geplaatst zoals de garage en een dakkapel. Een mooi voorbeeld van hoe Compact Solar optimaal gebruik maakt van het dakoppervlak van de woning. De panelen zijn niet zichtbaar voor voorbijgangers. De uitstraling van de mooie jaren ’30 woning is dus volledig intact gebleven.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Offerte op maat

Compact Solar is een mooie oplossing voor uw garage. Hier hebben we 21 Parva modules geplaatst. Het systeem is op een later moment gemakkelijk verder uit te breiden. Zo kun je klein beginnen met je eigen duurzame energie opwekken en als het bevalt koop je gewoon een aantal extra modules om je dak verder te op te vullen.

Het Parva systeem is uitermate geschikt voor uw dakkapel. Het dakoppervlak kan optimaal benut worden en de modules zijn niet zichtbaar vanaf de grond.

Op dit dak is geen ruimte voor standaard zonne-panelen, en de woning is ook niet optimaal georiënteerd. Met Compact Solar wordt er nu toch zonne-energie opgewekt. Het dak van de dakkapel wordt optimaal benut en niemand die het ziet!

Dit project laat mooi zien dat ook op een aanbouw of schuurtje de Parva modules netjes weg gewerkt kunnen worden. Kan of wil u geen zonnepanelen op uw schuine kap, maar hebt u wel een aanbouw, schuurtje, carport of garage? Dan is Compact Solar de ideale oplossing!

Ook met het Magna systeem is een plat dak efficiënt en mooi op te vullen.

Nog een mooi project; bij deze klant zijn 22 Magna modules geplaatst op de garage.

Deze tevreden klant heeft naast zijn Parva systeem nu ook een strak Magna systeem op zijn dak liggen.

Met het Parva systeem kun je klein beginnen en later gemakkelijk extra modules toevoegen.

Dit project in Schagen laat zien dat de Compact Solar zonnepanelen gemakkelijk in elke gewenste opstelling gemonteerd kunnen worden.

Project Schuur Zonnepanelen

Op een schuurtje, tuinhuisje of overkapping; Compact Solar zonnepanelen zien er altijd stralend uit. Deze klant heeft zijn nieuwe schuurtje uitgerust met de stijlvolle Compact Solar Parva Modules. Met een batterij kun je je schuurtje zelfs gemakkelijk onafhankelijk van het elektriciteitsnet maken!

Dit project is een mooi voorbeeld van hoe je met een combinatie van Parva en Magna modules je dak optimaal kunt vullen met zonnepanelen.

Ook dit garagedak in Waddinxveen ligt netjes vol met Magna modules.

Dit mooie project in Bergen laat zien dat op bijna elke woning wel een mooi plekje te vinden is voor Compact Solar

Bij dit project in Noord-Holland zijn Magna en Parva modules gecombineerd zodat de modules volledig uit het zicht liggen.

Wij zijn erg trots dat we maar liefst 504 Magna modules hebben mogen plaatsen bij de Prins Willem Alexander Manege in Amsterdam.

Dit project in Haarlem laat zien dat Compact Solar de ideale oplossing voor woonboten is; lichtgewicht, flexibel in te passen en esthetisch verantwoord!