Over ons

Zonne-energie wordt nog leuker als het mooi is. Daarom ontwikkelen en leveren wij stijlvolle zonnesystemen met een hoog rendement. Wij willen bijdragen aan de energietransitie door nuttige toepassingen te ontwikkelen die op zonne-energie draaien.

Wij geloven dat zonne-energie de potentie heeft om onze belangrijkste energiebron te worden. Fossiele brandstoffen zijn niet meer van deze tijd en gelukkig wordt steeds meer energie  duurzaam opgewekt. Zonne-energie heeft al een groot aandeel in de productie van elektriciteit. Dit aandeel groeit verder als we producten ontwikkelen die het makkelijker en leuker maken om duurzame energie op te wekken en te gebruiken.  Deze oplossingen kunnen zelfstandig functioneren of aangesloten worden op micro-grids en het landelijke energienetwerk. Het is ons doel om zo veel mogelijk van deze nuttige oplossingen te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Compact Solar wordt gerund door een gedreven team van professionals met een brede kennis op het gebied van zonne-energie, R&D, business development, financiën en operations. De kernwaarden waar u ons aan mag houden zijn:

  • Slim in eenvoud
  • Duidelijk en betrouwbaar
  • Service zoals het hoort
  • Gedeelde trots

Wilt u meer weten over Compact Solar? We maken graag kennis met u!

Heeft u interesse in een baan bij Compact Solar? Bekijk hier onze vacatures

Hans Keller
Hans KellerFinance & Operations
Peter Bakkum
Peter BakkumInvestor Relations & Projects
Floris Bruning
Floris BruningResearch & Development
Annelieke Prang
Annelieke Prang Technisch Medewerker
Rolf Huiberts
Rolf HuibertsBusiness Development & Sales
Inge van Gulden
Inge van GuldenCommercieel Manager
Hans van Kruijssen
Hans van KruijssenTechnisch Medewerker